Хотел до Банско

Хотел, разположен в близост до Банско

Ако решите да изберете за семейната си почивка хотелския комплекс Раденка, разположен в близост до Банско, ще оцените всички хубави страни на този избор.

Това е малък оазис на спокойствие и тишина, който осигурява на гостите си релакса, от който се нуждаят.

Няма да съжалявате, че сте отседнали в хотела или в една от вилите в затворения комплекс Раденка около Банско и ще можете да си починете от шума и музиката в града.

Няма да Ви изнервя тълпата туристи по улиците. Вместо това ще се събуждате свежи, готови за интересни преживявания сред невероятната природна красота и пълни с енергия.

В планините няма замръсен въздух, знаете това. Знаете ли, че в Пирин планина въздухът е не само чист, но и лечебен? Тук, около Хотел до Банско, въздухът има терапевтичен ефект и помага на много заболявания, като астма, хронична пневмония, ринит, синузит, фарингит и други.

Вилите Реденка, намиращи се в хотелския комплекс Реденка, са построени в алпийски стил по най-високите стандарти. На Ваше разположение са всички необходими удобства за домакинството – уреди и посуда за готвене, камина, ако желаете, могат да Ви настанят и във вила със собствена сауна.

Дори и кратка почивка в хотела или вилите на Раденка в околностите на Банско ще има благоприятен ефект върху децата Ви, тъй като децата ще имат възможност не само да са сред всички удобства, но и да вдишат истински чист, планински въздух.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment