спа почивки

Спа почивки

Какво по-прекрасно от усещането след добре свършена работа през седмицата да си подарим възможност да отпуснем тялото си. Да оставим съзнанието си да се освободи от мисли, и да се заредим с нови сили, енергия и нови идеи?

Спа е уелнес комплекс от процедури, използващи морска, термална, минерална или сладка вода, морски водорасли, лечебни растения и лечебна кал. Спа философията е толкова проста, колкото и световната, но в същото време оригинална и следователно привлекателна и търсена.

Спа е удоволствие за тялото и душата

Почивка, както на тялото, така и в душата! Спа комплексите предоставят набор от процедури, които наистина помагат за решаването на здравословни проблеми, подобряват външния вид и възстановяват хармонията на тялото и душата.

Спа комплексите имат специална атмосфера, в която човек се отпуска и изключва от ежедневното натоварване, грижи и проблеми. От първата минута го обгражда само комфорт: тиха музика, приятен здрач, вълшебни аромати и отсъствие на неприятни фактори.

Има специални Спа програми: за отслабване, след раждане, възстановяване след пластични операции, антицелулит, подмладяване на тялото, поддържане на здравето, както и ексклузивни оферти.

Спа почивки хотелите са определено оазис на красотата и здравето

Спа хотелите са начин не само да подобрите здравето си, но и да получите разнообразие от полезни Спа процедури, както и да се отпуснете в най-екологично чистите и екзотични места в света.

Спа хотелите са оборудвани с модерни спа центрове, които предлагат пълна гама  процедури за тяло и лице. Тук ще Ви бъдат предложени разнообразни процедури. Много хотели имат собствени термални извори. За пълния ефект се предлагат и всички видове масажи, маски, лимфен дренаж, пилинг, ароматизирани и хидромасажни вани, сауни, бани и др. В много Спа хотели има и медицински центрове, където можете не само да подобрите здравето си, но и да решите проблеми като наднормено тегло, нервни разстройства, а също така да се прибегне до услугите на естетичната хирургия.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment